ZFS és 25 GbE támogatással az alacsony késleltetésű fájlszerverekhez, a virtualizációhoz és az adatközpontokhoz


2021. január 13., Tajpej, Tajvan –A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a nagy teljesítményű és kapacitású, 30-lemezes SATA teljesen flash alapú TS-h3088XU-RP NAS rendszert. A beépített kétportos 25 GbE SFP28 SmartNIC-kel, a PCIe bővíthetőséggel és az akár petabájt méretű tárolókapacitás támogatásával rendelkező TS-h3088XU-RP kompromisszummentes teljesítményt biztosít a virtualizációhoz, a modern adatközpontokhoz, a hibrid/multi-cloud alkalmazásokhoz, valamint a kritikus biztonsági mentési/helyreállítási feladatokhoz, mindemellett pedig több ezer egyidejű kapcsolat csatlakozását is támogatja fájlszervereken. A QuTS hero operációs rendszer emellett ZFS adatcsökkentő és SSD optimalizálással is rendelkezik, hogy a lehető legnagyobb teljesítményt, élettartamot és hatékonyságot érhesd el a teljesen flash alapú tárolók segítségével.

„A kivételes hardver és szoftver párosításával a TS-h3088XU-RP kiküszöböli a teljesítmény romlását, miközben növeli a kiemelten fontos számítási feladatok és a késleltetés érzékeny alkalmazások teljesítményét, bővíthetőségét és megbízhatóságát” – nyilatkozta Jason Hsu, majd hozzátette: „A ZFS előnyeit leginkább csak a csúcskategóriás vállalati rendszerek esetén lehet megtapasztalni, azonban a TS-h3088XU-RP egy munkaterhelésre optimalizált, ugyanakkor költséghatékony flash alapú tárolómegoldást kínál a vállalkozások számára.”

A TS-h3088XU-RP egy Intel® Xeon® W-1250 6 magos 3,3 GHz-es (4,7 Ghz-es Turbo Boost-tal) processzorral, vagy egy Intel® Xeon® W-1270 8 magos 3,4 GHz-es (maximum 5,0 Ghz-es Turbo Boost-tal) processzorral lett felszerelve, amelyek egyaránt támogatják az Intel® AES-NI-t, valamint 128 GB DDR4 ECC memória fogadására képesek. Az előtelepített kétportos 25 GbE SFP28 SmartNIC (NVIDIA® Mellanox ConnectX-4 Lx SmartNIC vezérlővel) támogatja az iSER-t és akár 50 Gbps átviteli sebességet is lehetővé tesz a port trönkölés segítségével, emellett optimális Ethernet sebességet kínál az Auto-Negotiation-nel. A három PCIe Gen 3 foglalat lehetővé teszi a NAS funkcionalitásának további bővítését hálózati kártyák hozzáadásávalQM2 kártyák telepítésével további M.2 SSD-k hozzáadásához, Fibre Channel kártyák bővítésével az FC SAN tárolási környezetekhez, valamint SAS bővítőkártyák használatával a QNAP SAS/SATA bővítőegységek csatlakoztatásához. A TS-h3088XU-RP egy HDMI 1.4b porttal is rendelkezik a multimédiás fájlok, virtuális gépek, valamint az Ubuntu® asztalának megjelenítéséhez egy monitoron vagy televízión keresztül.

A ZFS-alapú QuTS hero rendszerrel működő TS-h3088XU-RP az adatintegritásra és az öngyógyításra összpontosít. Az adatcsökkentés érdekében támogatja a beágyazott adat- deduplikációt, tömörítést és összesűrítést, ezzel csökkenti az általános tárolási méretet, amely különösen fontos az SSD tárolók hatékonyságának növeléséhez a kis méretű vagy ismétlődő fájlok létrehozása esetén. További SSD optimalizálási szolgáltatások közé tartozik az írási koaleszkálás, a TRIM és a tárolókészlet Over-provisioning, amelyek segítenek az SSD-k teljesítményének fenntartásában és az élettartamuk növelésében.

Az inkluzív App Center több igény szerint telepíthető alkalmazást kínál a TS-h3088XU-RP képességeinek további bővítésére, például virtuális gépek és tárolók létrehozására, a helyi/távoli/felhő biztonsági mentések egyszerűsítésére, Google™ Workspace és Microsoft 365® biztonsági mentések készítéséreVMware® és Hyper-V virtuális gépek mentésérefelhő tárolási átjárók létrehozására a hibrid felhőalkalmazásokhoz, valamint további egyéb funkciókkal is rendlekezik.

Legfőbb tulajdonságok

  • TS-h3088XU-RP-W1250-32G: Intel® Xeon® W-1250 6 magos/12 szálas, 3,3 GHz-es processzor (Turbo Boost 4,7 GHz-ig), 32 GB DDR4 UDIMM ECC memória (2 x 16 GB)
  • TS-h3088XU-RP-W1270-64G: Intel® Xeon® W-1270 8 magos/16 szálas, 3,4 GHz-es processzor (Turbo Boost 5,0 GHz-ig), 64 GB DDR4 UDIMM ECC memória (4 x 16 GB)

2U rack kialakítás, 30x 2,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s SSD tárolóhely, 2x 25 GbE SFP28 SmartNIC port, 4x 2,5 GbE RJ45 port (2,5 G/1 G/100 M), 3x PCIe Gen 3 bővítőhely (egy foglaltban egy előtelepített 25 GbE SmartNIC található) , 4x USB 3.2 Gen 2 10 Gbps port (2x Type-A + 2x Type-C), 1x HDMI 1.4b (4K @ 30Hz) kimenet, 550 W redundáns tápegységek

További termékinformációért látogass el a www.qnap.com oldalra.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük