Összesen tizenhárom termék nyerte el a nagy presztízsértékű elismerést


2021. május 25., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a díjnyertes, fejlett mesh WiFi rendszerek vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy a Red Dot nemzetközi zsűrije a „2021-es Terméktervezés” kategóriájában elismerte a NETGEAR házon belüli tervezőcsapatának munkáját a Nighthawk és az Orbi termékcsaládok modelljeinek díjazásával.

„A Red Dot: 2021-es Terméktervezés kategóriájának felhozatala különösen lenyűgöző volt idén. A termékek dizájnja kiváló, mind esztétikailag, mind pedig funkcionalitás szempontjából. Nem könnyű egy ilyen erős mezőnyben érvényesülni és elnyerni a zsűri szavazatait. Következésképpen, szeretnék őszintén gratulálni a díjazottaknak a sikerükhöz.” – nyilatkozta Dr. Peter Zec professzor, a Red Dot alapítója és vezérigazgatója.

„A NETGEAR mindig is megfelelően kidolgozott, iparágban vezető termékeket készített. Miután 2018-ban az ipari formatervezést a saját kezünkbe vettük, jelentősen megnöveltük a tervezői csapatunk létszámát.”- nyilatkozta Robert Springer, a NETGEAR ipari tervezési igazgatója. „Továbbra is arra összpontosítottunk, hogy minden márkánkra egyedi tervezési stratégiát dolgozzunk ki és nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy a tervezés során a legapróbb részletekre is odafigyeljünk. Sikerült egy olyan párosítást létrehoznunk, ahol a funkcionalitás és a formatervezés egyesítése nemcsak elegáns, hanem a mindennapi életben is hasznos funkciókkal ellátott termékeket eredményez. Hihetetlen megtiszteltetés, hogy a munkákat egy olyan nagy presztízsértékkel bíró versenyen is elismerik, mint a Red Dot díjkiosztója. Rendkívül izgatottak vagyunk a tervezésben eddig elért előrelépéseinkkel kapcsolatban, és már alig várjuk, hogy leleplezhessük ezeket a NETGEAR legújabb termékeinek bejelentését követően.”

A nemzetközi zsűri a felsorolt tizenhárom terméknek ítélte oda nagyra becsült „Red Dot” elismerést:

         Orbi Tri-band WiFi 6 mesh rendszer AX6000 (RBK850)
         Orbi Tri-band WiFi 6 mesh rendszer AX4200 (RBK750)
         Orbi Tri-band WiFi 6 mesh beépített DOCSIS 3.1 modemmel AX4200 (CBR750)
         Orbi 4G LTE Modem + Tri-band WiFi mesh router AC2200 (LBR20)
         Orbi Dual-band WiFi 6 mesh rendszer (RBK350)
         Orbi Dual-band WiFi 6 mesh rendszer AC1200 (RBK13)
         Nighthawk® M5 5G WiFi 6 mobil router (MR5200)
         Nighthawk® Tri-band WiFi 6 mesh rendszer AX3600 (MK83)
         Nighthawk® 8-Stream Tri-band WiFi 6 router AX6000 (RAX70)
         Nighthawk® AX8 WiFi mesh jeletősítő (EAX80)
         Nighthawk® DOCSIS 3.1 modem és WiFi 6 router (CAX30)
         Nighthawk® DOCSIS 3.1 modem és WiFi 6 router (CAX80)
         Nighthawk® DOCSIS 3.1 Multi-Gig 2,5 Gbps modem (CM2050)

A Red Dot: Terméktervezési elismerés egészen 1955-ig nyúlik vissza, célja pedig, hogy minden évben elismerje a legjobb termékeket. A 2021-es versenyen nagyjából 50 zsűritag munkájával történt meg a termékek kiválasztása a „Legjobb dizájn és innováció keresése” mottójában. A nemzetközi zsűri a legkülönbözőbb ágazatok szakembereiből áll. Több napon keresztül vizsgálták a versenyre benevezett termékeket, és olyan értékelési kritériumok tekintetében elemzik őket, mint a formai minőség, az ergonómia és hosszú élettartam.

A NETGEAR Red Dot kitüntetéssel díjazott termékeit a Red Dot weboldalon egy online kiállítás keretében lehet megtekinteni 2021. június 21-től kezdődően. Ez a dátum egyben a Red Dot Design Week kezdetét is jelenti, melynek során az idei díjazottakat, köztük a NETGEAR-t ünneplik meg.

2021. június 22-től a NETGEAR is szerepelni fog a Red Dot Design Essen Múzeumban a „Design on Stage” kiállításon, ahol az összes díjnyertes termék bemutatásra kerül. A múzeum látogatói a tervezési megoldások minőségét egy olyan térben tapasztalhatják meg, amely egyesíti a kortárs tervezési megoldásokat és az ipari törtélelmi építészetet. A Red Dot Design 2021/2022 évkönyv idén augusztusban jelenik meg. A kiadvány átfogó betekintést nyújt a terméktervezés korszerű állásáról és trendjeiről.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük