Az Orbi Pro WiFi 6 Mini (SXK30) egyesíti a WiFi 6 teljesítményét, a mesh hálózatok lefedettségét, valamint az egyszerűen konfigurálható biztonsági funkciókat, így ideális választást kínál a KKV-k számára


2021. május 19., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a kis- és nagyvállalatokat működtető hálózati termékek vezető szállítója bejelentette a legújabb WiFi 6 hálózati megoldásának megjelenését, amely az Orbi Pro termékcsaládot egészíti ki. A költséghatékony Orbi Pro WiFi 6 Mini (SXK30) dual-band mesh rendszert a kisvállalkozások és az otthoni munkát végző felhasználók számára tervezték.

Az Orbi Pro WiFi 6 Mini rendszer (SXK30) alapkonfigurációja egy routert és egy szatellitet tartalmaz. Minden router és szatellit egy integrált NETGEAR Ethernet switch-cset is tartalmaz, a rendszer összesített WiFi sebessége pedig elérheti az akár 1,8 Gbp/s-ot is. Az Orbi Pro WiFi 6 Mini mesh System (SXK30) alapkonfigurációja akár 370 négyzetméter lefedettséget képes biztosítani, azonban három további szatellit segítségével (külön megvásárolható) a WiFi lefedettsége akár 930 négyzetméterre is kibővíthető.

Biztonság és teljesítmény az otthoni munkavégzéshez

Egy olyan korszakot élünk meg, amikor az üzleti szakemberek és a hallgatók otthon dolgoznak és tanulnak, így a hálózati torlódás és a biztonság komoly aggályokat vet fel. Az Orbi Pro WiFi 6 Mini mesh rendszer képes a biztonságos és különálló WiFi csatornák fenntartására. A legújabb adatbiztonsági protokoll, a WPA3, valamint az akár 4 külön SSID és VLAN támogatásával az Orbi Pro WiFi 6 Mini mesh rendszer lehetővé teszi a hálózati adatfolyamok biztonságos, egymástól történő elválasztását, így a felhasználók külön hálózatokat hozhatnak létre az otthoni munkavégzéshez, a tanuláshoz, a szórakozáshoz és a vendégek számára is.

A felhasználóbarát hálózati környezet biztosítása érdekében az Orbi Pro WiFi 6 Mini négy gigabites Ethernet LAN porttal rendelkezik minden szatelliten, valamint három LAN port található a fő routeren. Ez megkönnyíti a vezetékes perifériák, például a nyomtatók, szkennerek, értékesítési pontok, tévék, kamerák, játékkonzolok és egyéb készülékek biztonságos csatlakoztatását. 

„Az otthoni munka és a távoktatás még egy jó ideig életünk része marad. Azonban az akadozó videohívások, valamint a hosszú fájlátviteli idő rendkívül zavaró lehet a mindennapok során. Az új Orbi Pro WiFi 6 Mini dual-band mesh rendszer tökéletesen megfelel az otthonról dolgozó felhasználók, valamint a tanulók igényeinek. Ez egy vállalati szintű WiFi hálózati megoldás, amely gyorsabb sebességet, megnövelt biztonságot és nagyobb lefedettséget kínál, ezzel fokozva a produktivitást és a hálózat védelmét.” – nyilatkozta Doug Cheung, a NETGEAR KKV WiFi termékcsaládjának vezetője.

Egyszerű helyszíni telepítés és távoli vezérlés a NETGEAR Insight segítségével

Az Orbi Pro WiFi 6 Mini kifejezetten az olyan kisvállalkozások számára készült, amelyek egyszerű és intuitív telepítést, valamint kezelést igényelnek. Az egyszerű beállítás egy böngésző vagy az Insight App mobilalkalmazás segítségével is elvégezhető. Az Orbi Pro WiFi 6 Mini továbbá egy év ingyenes Insight Premium vagy Pro előfizetést is nyújt. A NETGEAR Insight segítségével a rendszergazdák távolról módosíthatják a hálózati paramétereket, például az SSID-t, a VLAN-t és a DHCP alhálózatot is. Ezenkívül az adminisztrátorok eseményriasztásokat állíthatnak be és eseményalapú figyelmeztetéseket fogadhatnak a WiFi 6 mesh rendszertől a firmware frissítések megjelenésével, vagy a konfigurációs beállítások módosításával kapcsolatban.

Elérhetőség:

A NETGEAR Orbi Pro WiFi 6 Mini (SXK30) dual-band mesh rendszer Észak-Amerikában már elérhető, az Egyesült Királyságban és Európában pedig május végén lesz megvásárolható. 

Európa és Egyesült Királyság:

  • SXK30-100EUS 259,99 £ (egy router és egy szatellit)
  • SXK30B3-100EUS: 399,99 €, 349,99 £ (egy router és 2 szatellit)
  • SXS30-100EUS: 159,99 €, 139,99 £ (önálló szatellit)
Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük