2022. február 25. – A Garett, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel mutatta be a legújabb női okosóráját, a Garett Women Victoria-t. A Garett Women Victoria egy elegáns, egyedi kristály berakást idéző tokkal és IP67 hitelesítéssel rendelkező karóra.

Manapság egyre nagyobb igény mutatkozik a luxuskiegészítők iránt. A Garett Women Victoria egy okosóra formájában biztosítja a luxusérzetet, amelynek a használati élményét a kristály berakást idéző tokozás teszi teljessé. Az idő és az egészségügyi információk megjelenítéséért egy 1,04 hüvelykes LCD kijelző felel, amelyet érintésvezérléssel lehet kezelni.

Aktív életmódra tervezve

A Garett Women Victoria beépített lépésszámlálóval rendelkezik és képes az elégetett kalóriákat is mérni, így kiváló megoldást jelent futáshoz, biciklizéshez, úszáshoz, mászáshoz, jógázáshoz, futballhoz, pingponghoz, tollashoz és egyszerű sétáláshoz, túrázáshoz is. Az óra hasonlóan a többi Garett megoldáshoz, képes mérni a véroxigénszintedet és a pulzusodat is, emellett figyeli az alvási szokásaidat és értesítéseket küld, amennyiben az előre beállított napi mozgásmennyiséget nem érted el, így minden olyan információval ellát, amely az egészséges életmód fenntartásához szükséges.

Értesítések és intelligens funkciók

A Garett okosórák értesítéseket küldenek a bejövő hívásokkal, SMS-ekkel, közösségi médiás üzenetekkel (beleértve a Facebookot és a Twittert) kapcsolatban, ráadásul az Android és iOS készülékekkel történő párosítást követően képes az időjárási információk megjelenítésére is. Az óra emellett képes a felhasználók lejátszási listájának és a párosított telefonok kamerájának kezelésére, így könnyedén válthatsz zeneszámaid között és minden korábbinál egyszerűbben készíthetsz tökéletes szelfit önmagadról.

Egyszerű testreszabás és vízálló kivitelezés

Az IP67 hitelesítéssel rendelkező, egyedi kivitelezésű toknak köszönhetően az óra alkalmas akár vízben történő használatra is, beleértve az úszást is. Mindemellett a Garett Women Victoria egyszerűen cserélhető milánói mágneses acél szíjakkal rendelkezik, amelyek arany és ezüst színekben érhetők el, így a szíj és a digitális óralapok cseréjével könnyedén a stílusodhoz igazíthatod a karórát.

Elérhetőség

A Garett Women Victoria hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik 2 éves gyártói garanciával. További információét, kérjük, keresd fel a Garett helyi kereskedelmi és marketing képviseletét.

Garett Women Victoria termékoldal

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük