A Tower 500 közepes toronyház fekete és hófehér változatban érhető el.


2022. január 5., Tajpej, Tajvan-A Thermaltake, a vezető PC komponens márka a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán örömmel mutatta be a Tower 500 számítógépház fekete és hófehér változatait. A The Tower sorozat első közepes méretű változatai a 2022. évi Thermaltake EXPO januári virtuális kiállításon mutatták be.

A felhasználók által kedvelt, jól ismert, függőleges kialakítást örökölő Tower 500 608(ma) x 388(sz) x 388(mé) mm-es méretekkel rendelkezik, ami nagyobb, mint a The Tower 100 Mini-Tower, viszont jelentősen kisebb, mint a Tower 900 Super-Tower. A többi Tower toronyházhoz hasonlóan, a Tower 500 is teljes betekintést nyújt, hiszen három, egyenként 4 mm-es edzett üvegpanelt kapott, elől, a bal-, illetve a jobb oldalon. Ez a közepes méretű toronyház kimagasló  hardveres bővíthetőséggel rendelkezik, hiszen alkalmas az E-ATX (12 x 13 hüvelyk) alaplapok, akár nyolc 3,5 hüvelykes HDD, valamint a 355 mm hosszú, három slotos grafikus kártyák elhelyezésére; miközben a lehetőségek széles skáláját kínálja a hűtési megoldások kiválasztásánál, beleértve a 275 mm magas CPU hűtőket és akár nyolc 120 mm-es vagy hat 140 mm-es ventilátort. Ettől függetlenül, az AIO megoldások és a gépépítők által kedvelt egyedi konfigurációk is kényelmesen elférnek a belső kapacitásának köszönhetően, így akár egy 280 mm-es radiátort is elhelyezhetünk a gépház tetején, valamint egy 240 mm-es megoldást is a toronyház alján. A tágas belső kialakításnak köszönhetően könnyebben kitalálhatjuk a csövek a blokk és a radiátorok elhelyezését akár a ház egyetlen oldalára rögzítve is. A Tower 500 teljes betekintést és tökéletes rálátást biztosít minden egyes komponensre. 

A The Tower 500 toronyház várhatóan 2022 utolsó negyedévében lesz megvásárolható. Azoknak a PC-rajongóknak, akik szeretik a The Tower termékcsaládot, javasoljuk, hogy figyeljék oldalainkat az Mid-Tower megoldás megjelenésével kapcsolatban.

2022 Thermaltake EXPO január

TT Premium

A vállalati küldetésünk teljesítése érdekében, – hogy tökéletes felhasználói élmény biztosítsunk ügyfeleink számára, – a Thermaltake kifejlesztette a „TT Premium” márkát, amely a legjobb minőségű termékeinket jelöli egy új logóval. A TT Premium sokkal többet jelent az egyszerű minőséggaranciánál. A név reprezentálja az egyedi gépépítők, a modderek és a Thermaltake közös törekvéseit,  hogy a leginnovatívabb márka legyen a PC-hardverpiacon. A nagyravágyó PC felhasználók igényeinek kielégítése érdekében a TT Premium elkötelezett az alapvető értékek iránt: kiváló minőség, egyedi kialakítás, változatos kombinációk és kifogyhatatlan kreativitás, melyek együttese szükséges a nagy teljesítményű PC-k megalkotásához.

Hozzászólás

    Hosszászólás küldése

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük